Ági blogja

Ez nem egy szokásos fogyókúra

2019. JANUÁR 21.

Miután megtudtam, hogy engem is beválasztottak a SZOBA programra, már akkor elkezdtem visszaszámolni a napokat a beköltözésig. A tervem az volt, hogy a beköltözésig hátralevő 1 hónapban mind fejben, mind fizikálisan is készülni fogok a 30 napos programra. Az utóbbi, egy 3 hetes betegség és a bal lábam korábbi meghúzódása miatt nem sikerült. De ez a lelkesedésemet nem befolyásolta. Szombat reggel nagy örömmel ébredtem, hogy végre eljött a várva várt nap, csomagolhatok, pakolhatok a bőröndbe és irány Budapest. Vártam a lányokkal a találkozást, és hogy milyen lesz majd élőben is látni a SZOBÁT, ahol 1 hónapig élni fogok. A lányokkal az első találozás óta napi kapcsolatban vagyunk, úgyhogy nagy öröm volt velük újra a találkozás. Együtt, türelmetlenül vártuk, hogy mikor léphetünk már be a SZOBÁBA. És, és, és végre megláttuk Tomikékat a lépcsőházban és elindultunk felfelé, a lakásba, ami 30 napig az otthonunk, lesz, és onnantól minden felgyorsult….

Végre elkezdődött a program. Szuper jó érzés volt! A lányokkal megbeszéltük, és elosztottuk, hogy ki hol alszik, melyik fürdőszobát használja, hova pakoljon be. Gyorsan be is rendezkedtünk. Este nehezen aludtam el, mert még mindig az járt a fejemben, hogy mennyire szerencsés vagyok, és mennyire jó érzés, hogy itt lehetek, és hogy nekem ez mennyire fontos, hogy végig csináljam, hogy megcsináljam az életmódváltást.

Mert a fő motivációm, az életmódváltás, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat, információkat, és mindent a programban a lehető legjobban sikerüljön elsajátítanom és megtanulnom, és majd tovább folytatni akkor is, ha vége a programnak.

Részemről, ez most nem a “szokásos” fogyókúra, mint például, ha jön a nyár, a bikini szezon, vagy ha van egy olyan alkalom, amire egy dögös ruhát kell felvenni, és az ember lánya arra gyúr, hogy minél jobban álljon a kiválasztott ruha. Na ezek a kampányszerű fogyókúrák kábé csak arra jók, hogy egy-egy alkalommal lemenjen néhány kiló, ami persze azután hogy a fogyókúrát abbahagytam, vissza is jön, vagyis jön a nagy mumus, a jojózás. Szóval, ha valaki ráunt a jojózásra és elege van, végleges megoldást keres a kilók elleni küzdelemben, akkor a megoldás az, hogy életvitelszerűen kell egészésgesen étkezni. Valakinek ez könnyebben megy, valakinek nehezebben. Valaki egyedül is simán megcsinálja, valakinek csapatban jobban megy. Mivel én rendszertelenül, kevés alkalommal “nagyobb” mennyiséget ettem, ezért én mindig a kajáláson csúsztam el. És ezen egyedül valahogy nem sikerült változtatnom. Éppen ezért a legnagyobb félelmem a programmal kapcsolatban az volt, hogy hogyan fogom bírni, és tartani az előírt diétát. Az eddigi tapasztalataimról később írok majd, hisz még csak néhány nap telt el. Szóval, úgy aludtam el, hogy tudom mi a célom, ezt tartom majd szem előtt minden nap, akkor is nehéz lesz. Vasárnap reggel lázas készülődés indult, hisz jött a LifeT!LT stábja, mentük bevásárolni a a program első 9 napjának menüjéhez szükséges alapanyagokat a Sparba, majd átvenni a LifeT!LT Shopba a program sikerességét támogató Zherot, és Pyruvat Zherot. Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy a Shop kivül is nagyon jól néz ki, és csábítóan hívogat, de mikor beléptem, akkor úgy éreztem magam, mint kisgyermek a játékboltban :) Csúcs a belső dizájn, a sok-sok finom fehérjéről már nem is beszélve, ami szinte egyedülálló módon szinte megszámlálhatatlan ízben kapható. Tomi meglepetéssel is készült nekünk, mindenki megkapta az általa kiválasztott kedvenc fehérje porát. Nekem ez nem volt kérdés, Belga csokis forever! Valamint egy szuper LifeT!LT hátizsákot is kaptunk. Hétfőn ismertük meg az otthoni és lépcsős edzőnket, Rafát, aki először felmérte az edzettségi szintünket, majd következett az első lépcsős edzésünk. Lépcsős edzést én még nem végeztem, ez ismeretlen terep volt számomra. Az edzés brutál kemény volt, nagyon elfáradtam. Számomra ez az edzésforma kihivás lesz, de itt is maximálisan odateszem magam, és csinálom. Sokat jelent, hogy ott van velünk az edzőnk, és személyre szabott gyakorlatokat tud mutatni, segít a gyakorlatok helyes kivitelezésében, és azon dolgozik, hogy mindenkiből kihozza a maximumot.

Kitartó vagyok, az akaraterőm jelenleg nagyon erős, remélem ez így is marad.

A délelőttök nagyon gyorsan eltelnek, mert vagy miniinterjúk vannak, vagy például üzemorvosi vizsgálatunk volt, plusz az edzések, főzés, rendrakás, takarítás, szobabiciklizés és már el is telt a napunk. Kedden lehetőséget kaptunk egy családtagunkat felhívni. Örültem, hogy édesanyámmal beszélhettem, és megnyugtató volt hallani, hogy otthon minden rendben, és hogy elmondhattam, hogy én is jól vagyok, és velem is minden rendben. Eleinte napi 30 perc, majd 1 óra, hétvégére pedig 1,5 óra szobabicilizés a feladatunk. Én ebben is azon vagyok, hogy maximálisan, és az előírt mennyiség fölött teljesítsek. Szerdán jóga óra volt, ami nekem kifejezett jólesett és nagyon tetszett. Főként nyújtó és lazító gyakorlatokat végeztünk, ami ránk is fért az előző két nap intenzív edzése után. Szintén egy nagyon kedves oktatót ismerhettem meg Panna személyében. Jóga óra után, a kinti programunk következet, Cyberjumpolni mentünk. Amellett, hogy sokat kellett ugrálnunk, hiszen ez volt az aznapi edzésünk, jó móka volt, sokat nevettünk, és sikerült feltöltődnöm. Csütörtökön találkoztunk a pszichológussal, majd a lépcsőzős edzés következett. Kicsit tartottam ettől az edzéstől, mivel nagyon kemény, ezért arra gondoltam, hogy mi is a célom, miért is jelentkeztem a programba. Nekem egy olyan erős motivációm van, ami a nap minden szakában a szemem előtt lebeg és nem veszítem el a fókuszómból. Napsütéses, szép időnk volt, így nagy kedvvel kezdtem meg az edzést. Ezt a lendületet sikerült megtartanom végig az edzés alatt. Voltak pillanatok, amikor össze kellett szorítani a fogam, hogy még az utolsó lépcsősoron felfussak, de éreztem, hogy jobban megy, mint az első alkalommal, és ez erőt adott, így végig nyomtam maximálisan az edzést. Jó érzés volt, hogy az edzés végén Rafa ezt visszaigazolta nekem és ő is úgy látta, hogy jobban teljesítettem. Nagyon szeretek vele edzeni, és élvezem a közös edzéseket, nem csak azért mert nagyon kedves, hanem mert felkészült, profi edző. Várom már a következő alkalmat és kíváncsi vagyok mennyit tudok fejlődni az egy hónap alatt.

Minden támogatást, segítséget megkapunk a program alatt, amit ez úton is nagyon köszönök. A LifeT!LT új terméke, a Zhero eszméletlenül finom, nagyon jó ízű, mintha egy üdítőt innék. Mindhárom ízt megkóstoltam, a kedvencem a narancsos-lime. Nagyon örülök annak, hogy a lányokkal jól kijövünk egymással, mindent meg tudunk beszélni, Emilia pedig egy kis tündér. Én az első pillanattól kezdve nagyon jól érzem itt magam. Lelkes vagyok, és nagyon motivált!!! Azon vagyok, hogy ugyanezzel a lelkesedéssel, lendülettel tudjam végig csinálni a programot. Mindenkinek, aki velünk együtt kezdte, és csinálja a programot kitartást kivánok, sikeres fogyást, és hogy mindenkinek sikerüljön elérnie a kitűzött célját.

ez történt a második héten

2019. JANUÁR 27.

A szombat és a vasárnap a pihenés jegyében telt, de természetesen nem maradhatott el az edzőnk által előírt szobabiciklizés. Jól esett kicsit a nyugalom a heti pörgés után, mert hétfőn kezdődik minden előről. Én továbbra is jól érzem magam, a lelkesedésem és az elszántságom töretlen. A kitartásom és a szorgalmam igyekszem megőrizni ugyanazon a magas szinten, mint az előző héten. Ebben nekem a sportmúltam nagy segítségemre van, mert a sport megtanított rengeteg olyan dologra, amit az életem során többször is tudtam kamatoztatni. A mozgás szeretete, a kitartás, a küzdeni tudás, a szorgalom, az alkalmazkodó képesség, a türelem.

A sport fegyelemre, önfegyelemre, a szabályok betartására tanít. Megtanultam, hogy nincs vesztes helyzet, ha harcolsz a célodért, a győzelemért, akkor el tudod érni.

Mindig minden helyzetben a maximumot hozom ki magamból, és 100%-osan teljesítek mindenben. Megtanultam magamért és a csapatomért küzdeni, hogy együtt kell működni a cél elérése érdekében, és megtanultam alázattal lenni minden és mindenki iránt, és hogy soha ne adjam fel. Ezek számomra nagyon fontos értékek, és hálás vagyok a szüleimnek, hogy anno sporttagozatos iskolába járattak, és versenyszerűen sportolhattam. A fenti tulajdonságok nekem mind jól jönnek most, nagy segítségemre vannak. Hiszen három különböző személyiség vagyunk, így élünk most együtt, különböző szokásokkal, mentalitással, és teljes más életszakaszban tartunk. Megtanultam, hogy edzés közben nem beszélek, akkor sem, ha fáj, öszpontosítok, és csinálom. Pedig nekem is nehéz a lépcsős edzés, izomláz van a combomban, ráadásul a combom nekem gyorsabban savasodik, de ennek ellenére igyekszem az edző által adott feladatot pontosan, és jól megcsinálni. Tudom, hogy sokaknak, akik követik a prgoramot, nagyobb túlsúlyuk van, nekik én azt tanácsolnám, hogy a fokozatosság elve mentén kezdjék az alaptól, a sétától, aminek az idejét és intenzitását időről időre emeljék. Majd, ahogy a diétától mennek majd le a kilók, úgy lehet egyre intenzívebb mozgásformára váltani. De ebben igazából profi segítség is a rendelkezésetekre áll, hiszen ha csatlakoztok a LifeT!LT közösséghez a Facebookon, akkor a felkészült adminisztrátorok minden jó tanáccsal el fognak látni benneteket, és végig a program alatt a segítségetekre lesznek.

Tomi azon gondolatával maximálisan egyet tudok érteni, hogy ne csak csinálgassuk a diétát és az edzést, hanem csináljuk, tartsuk be, és az előírtak szerint végezzük. Most látom én is magamon, hogy ez valóban így hatékony, és így eredményes.

Biztos vagyok benne, hogy lesz majd nálam hullámvölgy, amikor nagyon fáradtak lesznek az izmaim, amikor a diétát is nehezebb lesz majd betartani, de ez ilyen, és nem meglepő, hiszen amit jelenleg végzünk, edzés, illetve az étkezés is számomra az eddigi megszokottól teljes mértékben eltér. Szóval próbálom fejben felkészíteni magam, hogy lesz majd ettől még nehezebb is, és át kell lendüljek majd a holtponton. Remélem lesz hozzá elég erőm, a kitartásom és az akaraterőm szikla szilárd marad. Összefoglalva, jól érzem magam, de azt azért kétszer aláhúzva kiemelném, hogy kemény a program, és nagy kitartást, akaraterőt igényel. A lépcsős edzést Tomi tartotta hétfőn. Látva, hogy az előző héten a lépcsős edzés nekünk azért még feladja a leckét, máshogy építette fel az edzés menetét. Más jellegű volt ugyan az edzés, de ettől én még ugyanúgy elfáradtam. Az utolsó köröknél már nagyon küzdöttem, és az azért már nem esett olyan jól, de Tomi mondaná, nem is az a cél, hogy minden jó legyen edzés alatt, hanem a fogyás :)

Szerdán jött a várva várt program, indultunk a LifeT!LT Shopba, hogy mi is részt vehessünk a Red kampányban, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány részére összegyűlt adomány átadásán. Sorban érkeztek azok a lányok, akik vásároltak a Red kampány alatt piros dobozos Pyruvatot. Kíváncsian kérdezgettem őket, hogy ki milyen programot csinál, hogyan oldja meg az étkezést, a mozgást, mik a tapasztalataik. Jól látszik, hogy a LifeT!LT programjai között mindenki megtalálja azt a programot, amire neki szüksége van, legyen szó alakformálásról, cellulit problémáról, fogyásról. Jókat beszélgettünk, örültem a velük való találkozásnak, már csak azért is, mert volt köztük olyan, aki már évek óta átállt az egészséges életmódra, sikerült neki az életmódváltás, és számára már ez a fajta tudatos és egészséges táplálkozás az életének a szerves része, szóval ő sikeres életmódváltó. Ez engem megint csak megerősített, hogy ez egy működő dolog, ami abszolut megvalósítható, és bárkinek sikerülhet. Visszatérve az adomány átadásra, jó volt ott lenni és részese lenni. Tudtam beszélni a mentőorvos hölggyel is, aki elmondta, hogy folyamatosan indítanak tanfolyamot országosan több városban is. Én rendkívül hasznosnak és fontosnak tartom ezt a lehetőséget, mert az újdonsült szülők így fel tudnak készülni olyan váratlan helyzetekre is, amelyek nem feltétlen igényelnek mentős beavatkozást. Mozgalmas nap volt ez is, ennek ellenére én teljesen feldobódva jöttem el, és ha lehet, még nagyobb elszántsággal és lelkesedéssel folytatom a programot. Mondanám, hogy a másnap a szokásos menetrend szerint zajlott, de a lépcsős és az otthoni edzésünk helyet cserélt, illetve a Velvet magazintól érkezett hozzánk újságíró és fotós, akinek elmondtuk, hogy miért jelentkeztünk a programra, és mi a célunk. Különböző célokkal és motivációval érkeztünk, éppen ezért remélem, hogy minél több embert tudunk ösztönözni arra, hogy ha még nem kezdett bele valamelyik LifeT!LT programba, akkor ne halogassa tovább, ne késlekedjen, mert ezzel csak jobb közérzetet tud nyerni, energikusabb lesz, illetve kilókat, centiket fog veszíteni. A lányok nevében is nagyon köszönjük a biztatást, amit tőletek kapunk. Óriási HAJRÁ CSAJOK mindenkinek aki velünk együtt kezdte a programot vagy közben bekapcsolódott.

ez történt az harmadik héten

2019. FEBRUÁR 4.

Eshet hó, fújhat szél, lehet eső, hideg, de a lépcsős edzés nem maradhat el. Nem volt ez másként a hó és a hideg ellenére pénteken sem. Néhol nagyon csúszott a lépcső, de óvatosak voltunk. És megcsináltuk!!!

Én egyedül vagyok annyi idős, mint Lotti és Emőke együtt, úgyhogy péntekre én már elfáradtam, és jó, hogy jött a hétvége. A heti négy edzést, plusz mindennap és hétvégén is 1,5-2 óra szobabiciklizést azzzzzért a combom mostanra már igen csak megérezte. Kellett a pihenés, a regenerálódás.

Sokan kérdezik, mi a legnehezebb a Szobában? Előzetesen azt gondoltam, hogy az étkezést lesz majd nehéz betartanom. Mert korábban nem így étkeztem, nem többet és kis adagokat, hanem helytelenül ritkán és akkor többet. De gond nélkül tudom tartani az előírt diétát most. Így hát nem ez a legnehezebb, hanem az, hogy másik két idegen nővel kell együtt élni, akinek teljesen más az értékrendje, a gondolkodása, más életszakaszban vagyunk, más az érdeklődési körünk, más a stílusunk, más az életritmusunk, teljesen másként reagálunk dolgokra, helyzetekre, másként élünk meg és dolgozunk fel szituációkat. Nos, igaz a mondás, hogy az ember lakva ismeri meg a másikat. Látszik, hogy mennyire más személyiségek vagyunk, mennyire különbözőek. Így mostanra már úgy érzem, hogy ez a legnehezebb. A három hónapos szériában 9 nőnek majd még nehezebb lesz együtt élni, alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni egymás dolgait, türelemmel lenni, elfogadónak lenni, összecsiszolódni, ha kell összefogni, megegyezni.

Nekem azért nagy ára van annak, hogy én most itt lehetek 30 napig. Egy hamar nem is leszek szabadságon. Így nekem a programon felül is kiemelten értékes ez az idő, amit itt töltök, ezért igyekszem hasznosan eltölteni.

Ezért tettem hanganyagokat az mp3 lejátszómra, és látjátok azt, hogy sokat hallgatom. Próbálom ez idő alatt is fejleszteni, képezni magam, tanulni. Valamint relaxációs, meditációs anyagokat is hallgatok. Fontosnak tartom a testi, lelki, szellemi egyensúly megtartását. Most van időm kicsit befelé figyelni. Figyelni az érzéseimre, gondolataimra, a közérzetemre, hogy mire hogy reagálok, hogy melyik nap könnyebb, melyik nehezebb. Melyik ételre, hogyan reagál a szervezetem. A reggeli vagy az esti edzés jön be inkább? Szükségem van arra, hogy egyedül legyek, és ezeket át tudjam gondolni, mert én már fejben azt próbálom összerakni, hogy a Szoba után hogyan tudom a hétköznapjaimba az étkezést és az edzést beiktatni, hogyan tudom megreformálni az életem. Nagyon jól érzem magam, minden oké. Nekem nagyon fontos, hogy ezt az életmódváltást tovább folytassam, de ehhez nekem az kell, hogy legyen időm, amikor itt tudok magamra figyelni, és gondolkodni. Ezért van az, hogy amikor lehetőségem van rá, kicsit félrevonulok.

Olyan jóóóóó, hogy van már 3 hét sikerélményem abban, hogy tudtam tartani a diétát, és most már elhiszem, és tudom, hogy egyedül is fogom tudni folytatni és tartani.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy számomra ez óriási eredmény, aminek nagyon örülök. Nekem ez már felér egy győzelemmel, úgyhogy boldogság van :) Azoknak a hölgyeknek, nőknek, csajoknak, lányoknak akik hozzám hasonlóan már több kudarcba fulladt éhezős diétán, fogyókúrán túl vannak, azoknak akik nem hiszik el, hogy tényleg van megoldás ami működik, nekik innen üzenem, hogy a LifeT!LT program működik. Persze gyorsan hozzáteszem, hogy csak akkor, ha minden pontját szóról szóra betartod, ha a diéta mellett csinálod a mozgás részét is. Ha betartod, amit Tomi mond, akkor garantált a sikered. Kemény? Igen. Lesz izomlázad? Tuti (lesz, hogy a wc-re, székre alig tudsz majd leülni). De el fog majd múlni. Sőt lesz olyan, hogy totál fáradt leszel, de az érzés, hogy ma is megcsináltam, na az mindent visz!!! Megéri az időt, energiát, kemény munkát amit beleteszel? Ez nem kérdés, IGEN, hisz egy egészségesebb, karcsúbb önmaad fogod visszakapni a program végén.Nagyon vártam már, hogy szombaton találkozzam a családom egy részével. Édesanyám, és az öcsém látogatott meg. Nagy öröm, boldogság, és vidámság volt az az egy óra, amit együtt tölthettünk! A húgom ugyan nem tudott jönni, de a szívemben ő és a családja is itt van velem. Ez úton is köszönöm nekik, hogy mindig mellettem vannak, támogatnak és mindenben a segítségemre vannak, hogy számíthatok rájuk. A világon a legnagyobb kincs számomra az én kis családom!

Nem zárhatom ezt a bejegyzést anélkül, hogy minden LifeT!LT kollegának köszönetet mondjak, aki azon dolgozik, hogy a Szoba program zökkenőmentesen tudjon menni, azoknak, akik minden feltételt biztosítanak a programhoz, akik mindent megtesznek azért, hogy mi itt jól érezzük magunkat, és sikeresen tudjuk teljesíteni és csak a programra tudjunk koncentrálni. Név szerint akiket külön szeretnék kiemelni, mivel ők töltik velünk a legtöbb időt: Kriszta, Sári, Kriszti, Peti. És természetesen Tominak. Tomi szakmai tudása, az évek alatt szerzett sokrétű tapasztalata, akiről túlzás nélkül állíhatom, hogy mindent tud a fogyásról, a női lélek pszichológiájának ismerete, ami sok esetben felbecsülhetetlen, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangot és hullámhosszt, hogy bizalommal fordulhatunk hozzá, empatikus, de ettől még szigorú és következetes, szóval mindez elismerésre méltó. És természetesen köszönet Rafának, aki kemény edzéseket tart, de emelett mindig odafigyel arra, hogy milyen az aktuális testi és lelki állapotunk, és azon dolgozik, hogy mi minél jobb formába kerüljünk. Valamint Panninak, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a fáradt izmokat minél jobban el tudjuk lazítani és egy kicsit kiapcsolódjunk. Valamint Reninek, akivel mindent meg tudunk beszélni és Balázsnak a hasznos főzési tippekért.

Tudom, hogy sokan család, gyerek mellett csinálják a programot, vagy reggeltől estig dolgoznak, és nehéz megoldani, beiktatni az edzést. Az a helyzet, hogy az áhított fogyás, a cél elérése lemondásokkal és áldozatokkal jár. Vagy előfordul, hogy csak szimplán nincs kedved az aznapi edzéshez. Ilyenkor gondolj arra, miért is fontos neked a fogyás, a célod elérése, próbáld motiválni magad. Soha ne felejtsd el, hogy magadért csiálod. Lehet, hogy aznap nem lesz meg az 1 óra edzés, de ha 40 percet megcsinálsz, az is szép teljesítmény.

ez történt az negyedik héten

2019. FEBRUÁR 10.

HÉTFŐ = méreckedés. Miután felébredtem, az első dolgom az volt, hogy még éhgyomorral ráálljak a mérlegre. Ugyanannyit mutatott, mint egy hete. Nem keseredtem el, mert egyrészt ez mindig benne van a pakliban egy diéta során, hogy stagnálsz, másrészt, mivel a ruháimon éreztem a változást, azt tudtam, hogy centikben viszont kiugró lesz a csökkenés. És valóban így is volt.

Látva a testemen a változást, és látva, hogy most már mondhatni sima ügy az étrend tartása, ezen felbuzdulva még nagyobb lelkesedéssel vágtam bele a negyedik hétbe. Az extra terheléstől sokszor úgy érzem, hogy ólom lábaim vannak. A combizmom nem tud ennyi idő alatt regenerálódni és fáj, de nem panaszkodom, szó nélkül végig csinálom az edzéseket. Pedig Rafa mindig kérdezi, hogy minden oké-e, hisz biztos látja rajtam, hogy sokszor nagyon fáj a lábam, de én csak azt válaszolom, hogy igen és megyek tovább és csinálom. Le a kalappal a lányok előtt! Lotti dereka megfájdult, és ő fájós derékkal is csinálni akarta az edzéseket. Nem akart megállni, mikor már mindenki mondta neki, hogy többet árt, mint használ, ha nem áll le, és nem pihen, ő nagy szomorúan csak ekkor egyezett bele, hogy jó, akkor pár napot pihen. Emőke dettó, neki a bokájával volt gond, de ő ennek ellenére végignyomta az edzést. Ebből is látszik, hogy mennyire akarják csinálni ők is.

A fogyókúra, a diéta alatt több hullámvölgy is lehet. Ami lehet testi, lelki. Vannak nehéz pillanatok, napok, amikor nehéz az edzés, sokkal jobban elfáradsz, mint egyébként, úgy érzed, hogy nem bírod, vagy nincs kedved az aznapi ételhez, mert mást kívánsz, vagy kimerült vagy, vagy rossz napod van, és akkor még a munkahelyi és családi gondokról nem is beszélve. De próbálj ilyenkor is erős maradni.

Fontos, hogy jutalmazd magad. A kemény edzések, a szigorú diéta mellett igenis jutalmazd meg magad, akár egy kényeztető masszázzsal vagy bármivel, ami téged feltölt vagy amivel új lendületet kapsz. Én úgy látom sok embert az is nagyon megvisel, ha hétről hétre nem jön az eredmény, nem mozdul a mérleg, nincs változás centiben. Van ilyen, ez teljesen normális, mikor stagnálás van. Sokan ilyenkor elkeserednek. És van, aki fel is adja. Beszélgettem erről a doktornővel, aki elmondta, hogy ilyenkor azért nem árt emlékeztetni magunkat, hogy a rajtunk levő kilókat nem két-három hét alatt szedtük fel, hanem hónapok, évek alatt, ezért türelmesnek kell lenni, mert idő kell ahhoz is, hogy lemenjenek. Szóval ha ilyen helyzetbe kerültök, ne csüggedjetek! Tartsatok ki, csináljátok tovább. De ha ez stagnálás hosszabb időre áll be, akkor érdemes szakemberrel konzultálni és kikérni a véleményét.

Én a SZOBA után is folytatni fogom az itt megkezdett programot, illetve, ha elértem a doktornő által megadott ideális testsúly legalsó határát (én már az ideális testsúlyomon belül vagyok), akkor már nem ezt a nagyon szigorú étrendet fogom tartani, hanem az 1400-1600 kalóriás étrendre fogok életvitelszerűen átállni, hogy a kemény munkával elért eredményt meg is tartsam. És persze továbbra is edzek mellette, mert nekem gyermekkorom óta a sport az életem része, és ez így is marad.

Az M ruha méret már megvan, most már azon dolgozom, hogy jól is álljon rajtam. Tehát cél, motiváció mindig van, hol kisebb, hol nagyobb, a lényeg szerintem, hogy teljesíthető célt tűzz ki magad elé. Remélem számotokra is sikert hozott ez a program, és eredményesen zárjátok majd a fogyókúrát.

Köszönöm LifeT!LT!

Viszlát SZOBA! Helló új életmód!

Ági diétája és edzésterve

A programban részt vevő lányok diétáját és edzéstervét megkapod ingyen, ha ZHERO terméket vagy ZHERO + Pyruvat ZHERO csomagot vásárolsz a program ideje alatt, azaz január és február hónapban.
Tarts a lányokkal, fogyj le, és teremsd meg a saját SZOBÁDAT! Innentől zéró, azaz ZHERO kifogásod lehet!

Olvass bele az edzéstervbe és diétába ITT!

Zhero és Pyruvat Zhero

A beköltözők fogyását maximálisan támogatja az edzéseken és a diétán kívül a LifeT!LT ZHERO termékcsalád, melyet kifejezetten A SZOBÁRA fejlesztettünk ki. Minden benne van, ami a sikeres fogyáshoz kell.