x

videók

NÉZD MEG AZ ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓKAT A LÁNYOK ÁTALAKULÁSÁRÓL

NÉZD MEG AZ ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓKAT A LÁNYOK ÁTALAKULÁSÁRÓL

4. hét

2019. február 5.
A SZOBA - LOTTI: NEM TUDTAM A LÁNYOKKAL EDZENI - E09
A kakkukkfű vagy szójaszósz dob nagyobbat a tilápián? Lottinak szinte mindegy, teljesen hidegen hagyja a hal kérdés, sehogyan nem hajlandó megenni, de a többieknek is okozott kellemetlen perceket a SZOBA diétája. A lányok az utolsó hétre eléggé kimerültek, volt, aki az edzést is feladta. Legalábbis egy időre.
2019. február 7.
A SZOBA - EMŐKE: HA EZ ITT MEGY, OTTHON MIÉRT NEM? - E10
Eljött a véghajrá és a nagy összegzések ideje, Bakonyi Panni, a jógaoktató ellátta hasznos tanácsokkal a lányokat, ami a SZOBA után segíti majd őket abba, hogy otthon is folytassák a programot. Ilyen flowból indultak a lányok az eheti meglepetés-programjukra, ami igazán testhezálló volt, legalábbis a bezártság biztosan nem zavarta már őket. Persze, azt mi sem tudtuk, mire számítsunk, amikor bezártuk a lányokat egy szabaduló szobába. Csak reméltük, hogy összeszoktak a négy hét alatt annyira, hogy a megadott idő alatt közösen, egy csapatként oldják meg a feladatokat és kinyílik a szoba ajtaja. Szerintetek sikerült?
2019. február 10.
A SZOBA - EZ NEM LEHETETLEN - E11 - LIFETILT
A SZOBA utolsó néhány napja már a nagy elköszönésekről és az útravaló tanácsokról szólt. A lányok még utoljára kifaggatták Mészáros Rafaellát, aki az edzőjük volt a 30 nap alatt és mindent kiszedtek Nagy Balázsból, a LIFET!LT FOOD séfjéből is csirke-rizs-lecsó témában.

3. hét

2019. január 28.
A SZOBA - MOST DŐL EL: FELADOD, VAGY TOVÁBBMÉSZ - E06
A lányok a tűrőképességük határát súrolják, de a LIFET!LT pszichológusa szerint a java még csak most következik! A SZOBA ideje alatt maguk készítik el a diétás ételeket, Nagy Balázs, a LifeT!LT FOOD séfje ezúttal a tökéletes steak elkészítésébe avatta be őket. Az edzéseken is egyre ügyesebbek, de a legnagyobb lendületet mégis a hétvége adta, amikor Lottit, Emőkét és Ágit meglátogatta a családja.
2019. január 31.
A SZOBA - ÖSSZEBALHÉZTAK A LÁNYOK - LOTTI KÉT TŰZ KÖZÖTT - E07
A lányok kiakadtak Emőke érzelmekkel teli blogbejegyzésén, az eredmény az lett, hogy Ági bevonszolta a szobabiciklit a hálóba, Lotti pedig két tűz közé került. A lányokról szépen mennek le a kilók, mégsem elégedett mindenki az eredménnyel, egyikőjüket kisebb baleset is érte a lépcsős edzés során. Hogy mennyiben befolyásolja ez a lányokat a SZOBA programjában, az hamarosan kiderül!
2019. február 3.
A SZOBA - ÉREZTÉL MÁR OLYAT, HOGY BEPISILSZ A FÁJDALOMTÓL? - E08
Eddig főleg csak Rafa edzésével találkozhattatok a SZOBA összefoglalóiban, most megmutatjuk, milyen az, amikor Tomi foglalkozik Ágival, Emőkével és Lottival.

2. hét

2019. január 21.
A SZOBA - FÁRASZTÓ FOLYAMATOSAN UGRÁLNI - E03 - LIFETILT
A lányok testi egészsége mellett a mentális állapotukra is odafigyelük a SZOBA ideje alatt, így hetente beszélgetnek a LIFET!LT pszichológusával, Bagi Renátával és egy pihentető jóga is szerepel a menetrendben. A mai összefoglalóban az is kiderül, milyen meglepetésprogramra vittük Lottit, Emőkét és Ágit, akik a 30 nap alatt a LIFET!LT diétája és edzésterve szerint fogynak A SZOBÁban.
2019. január 23.
A SZOBA - JÓL RÁM IJESZTETT TOMI - E04 - LIFETILT
A lányokon már látható a változás, ezért most még szigorúbbra vesszük a SZOBA edzését és a diétát. Nem mindenki fogadta kitűnő örömmel a hírt... Lotti, Ági és Emőke ma bevásároltak az új menüsorhoz és Tamással, a LIFET!LT alapítójával is beszélgettek.
2019. január 25.
A SZOBA - AKI MEGENGEDHETI MAGÁNAK, AZ TEGYE ODA AZ ÖVÉT! - E05 - LIFETILT
A havas, téli reggelt jógával indítottuk, majd siettünk a LifeT!LT SHOP-ba átadni a PYRUVAT RED kampányunk első adományát, a 43 darab speciális mentősruhát. Reméljük, ez sok magyar vállalkozót inspirál majd, hogy bátran segítsen olyan szervezeteken, akik igazán megérdemlik. A LIFET!LT most a Magyar Gyermekmentő Alapítványt választotta, az összegyűlt 20 millió forintnyi adományból most őket segítettük. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett benne! A legnagyobbak vagytok!

1. hét

2019. január 13.
ROOMTOUR
Ez itt A SZOBA, ahol 30 napon keresztül követhetitek három lány fogyását a LIFET!LT és a ZHERO segítségével. A 0. epizódban körbejártuk a lakás minden szegletét, megmutatjuk, hol edzenek, főznek, alszanak és pihennek majd a lányok, azaz Ági, Lotti és Emőke valamint Emília, hiszen az egyik beköltöző a kislányát is magával hozta az egy hónapos kalandra.
2019. január 16.
AZ ELSŐ NAP - E01
A SZOBA elkezdődött! Lotti, Ági és Emőke beköltözött, hogy 30 napon keresztül a LIFET!LTtel és a legkomplexebb zsírégető termékünkkel, a ZHERO-val fogyjanak.
2019. január 18.
TARTANI KELL AZ ÉTKEZÉST - E02
A lányok A SZOBA alatt folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, a doktornő hetente látogat el hozzájuk majd. Ági, Emőke és Lotti túl vannak a szintfelmérőn és az első edzéseken is, a LIFET!LT FOOD séfje, Nagy Balázs pedig hasznos tanácsokkal látta el őket a diétás ételek elkészítésével kapcsolatban.

A SZOBA

A LifeT!LT fogyasztó reality műsora, a SZOBA véget ért. A 3 beköltöző lány, Ági, Emőke és Lotti 30 napon át élt a SZOBÁBAN, ette a LifeT!LT által összeállított diétás étrendet, edzett a LifeT!LT által összeállított edzésterv alapján. A lányok összesen 16,5 kilót és 95,5 centit fogytak. Nézd meg, mennyit fogytak a lányok egyenként, hány centitől szabadultak meg, és rendeld meg a SZOBA hivatalos fogyasztó termékét, a ZHERO-t, amelyhez ajándékba adjuk a SZOBA diétáját edzéstervét, otthon is elvégezhető gyakorlatokkal.

a lányok

A SZOBÁBA 3 különböző testsúlyú, testalkatú és személyiségű nő költözött be, akik 30 napig összezárva csinálták végig a SZOBA programját. Ezalatt fogytak, lelkileg erősebbek, motiváltab-bak lettek, készen arra, hogy a SZOBÁN kívül is folytassák a programot. Nézd meg az adat-lapjukra kattintva, hogy mennyit változott a testük.

Ági, a független, dolgozó nő

Emőke, az édesanya

Lotti, a 18 éves diák


Zhero és Pyruvat Zhero

A beköltözők fogyását maximálisan támogatja az edzéseken és a diétán kívül a LifeT!LT ZHERO termékcsalád, melyet kifejezetten A SZOBÁRA fejlesztettünk ki. Minden benne van, ami a sikeres fogyáshoz kell.